На аукціон виставили раритетний суперкар Ferrari 50-х

У СШA нa aукціoн RM Sotheby\’s вистaвили супeркaр Ferrari 250 GT California 1960 рoку. Вінтaжний aвтoмoбіль oцінили в 16-18 мільйонів доларів. Относительно авто розповіли получай сайті аукціонного дому.

Висока ціна Ferrari 250 GT California безграмотный дивує Це Водан із найдорожчих та найзнаменитіших суперкарів італійської марки.

Ferrari 250 GT California створили спеціально про американського ринку держи замовлення місцевого дилера Луїджі Чінетті. Кабріолет отримав елегантний седан від ательє Scaglietti з довгим капотом та задніми кілями.

Усього виготовили лише 56 таких Ferrari 250 GT California і враз вони цінуються колекціонерами. Налично цей кабріолет – найперший у серії, його демонстрували возьми Женевському автошоу 1960 року.

Суперкар Ferrari 250 GT California брав счастье у перегонах, а потім його демонстрували в мотор музеї та зберігали в приватних колекціях. Кабріолет відреставрували, проте він зберіг рідну фарбу.

Ferrari 250 GT California оснащений високооборотним 3,0-літровим V12 потужністю 260 к.с. та 4-ступінчастою механічною КПП. Він здатен розігнатися прежде 100 км/годок за 8 с і розвинути 260 км/годок.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Обсуждение закрыто.